Kakaové máslo natural, Čokoládovna Troubelice
Detailní popis produktu
Kakaové máslo natural ve zlomcích.
Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo.
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění.
Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C).
Má velice jemnou čokoládovou vůni.
POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 °C.
Kakaové máslo nabízíme ve dvou variantách:
* NATURAL
* DEODORIZOVANÉ = částečně zbaveno vůně (momentálně nedostupné)
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 3700 kJ (899 kcal) |
tuky | 99,81 g |
z toho: nasycené mastné kyseliny | 59,48 g |
sacharidy | 0,2 g |
z toho: cukry | <0,40 g |
bílkoviny | <0,20 g |
sůl | <0,005 g |
Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
GASTRO BALENÍ:
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kakaové máslo |
---|---|
Vlastnosti: | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.