Blog

Blog Čokoládovna Troubelice.

BYLINNÉ ČAJE Z EKVÁDORU

Ochutnejte bylinné čaje, které dovážíme z Ekvádoru. Mají příjemnou chuť a spoustu blahodárných účink...

BEZLEPKOVÉ MOUKY

Klasické mouky jsou většinou spojovány s onemocněním – celiakií. V dnešní době je již všeobecně znám...

PROCES VÝROBY ČOKOLÁDY

Jak čokoládu vyrábíme? Pojďte se s nám podívat na celý proces pěkně od začátku... 1. Ekvádor - kaka...

TAJEMSTVÍ ČOKOLÁDY

Čokoláda a zdravý životní styl Již staří Aztékové vyráběli z kakaových bobů nápoje na povzbuzení sí...

PROČ UŽÍVAT SPIRULINU?

Spirulina z And je nejčistší přírodní produkt z nejvýše položených oblastí světa. Používá se př...

ŠVESTKOVÝ KOLÁČ S TVAROHEM - RECEPT BEZ LEPKU

Také milujete křehké ovocné koláče?  Pokud ano, teď je ta správná chvíle upéct si švestkový ko...

O ČOKOLÁDÁCH

Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z těch nejlepších ekvádorských kakao...