Blog
Blog Čokoládovna Troubelice.
Ochutnejte bylinné čaje, které dovážíme z Ekvádoru. Mají příjemnou chuť a spoustu blahodárných účinků na lidský organismus. ESENCIA DE ROSAS Čaj z vonného muškátu, jehož listy voní po růží stolisté, bergamotu a dalších citrusových plodech. Pěs...
Klasické mouky jsou většinou spojovány s onemocněním – celiakií. V dnešní době je již všeobecně známo, jaké neblahé účinky má na náš organismus všude obsažený lepek. Proto jsme do naší nabídky zařadili i mouky bez lepku, které jsou zdravé, chutn...
Jak čokoládu vyrábíme? Pojďte se s nám podívat na celý proces pěkně od začátku... 1. Ekvádor - kakaovník pravý Celý proces začíná na plantážích v Ekvádoru, kde pro nás otec vybírá ty nejlepší kakaové boby. 2. Masorka - plod kakaovníku Když maso...
Čokoláda a zdravý životní styl Již staří Aztékové vyráběli z kakaových bobů nápoje na povzbuzení síly, energie, náčelníci pili čokoládu i jako afrodiziakum a nápoj nesmrtelnosti. Dnes jsou potvrzeny pozitivní účinky kvalitních kakaových pr...
Spirulina z And je nejčistší přírodní produkt z nejvýše položených oblastí světa. Používá se při detoxikaci organismu, na posílení imunitního systému, při hubnutí a jako podpůrný prostředek při léčbě kožních nemocí. Pro své výrazné antivirové úč...
Také milujete křehké ovocné koláče? Pokud ano, teď je ta správná chvíle upéct si švestkový koláč z bezlepkové mouky, který je krásně jemný, vláčný a jeho příprava vám zabere jen pár minut. Švestky můžete nahradit také meruňkami nebo jiným...
Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z těch nejlepších ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kv...