Čokoládový čtyřlístek "Pro štěstí", 18g

52 Kč / ks 45 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Čokoládové kolečko s reliéfem čtyřlístku v elegantním perleťovém obalu.

Při objednávce nad 20 ks je nutné ověřit si dostupnost telefonicky na čísle 732 876 777.

 

Detailní informace

Varianta: mléčná 51%
Skladem
52 Kč / ks
45 Kč bez DPH
Varianta: bílá 40%
Skladem
52 Kč / ks
45 Kč bez DPH
Varianta: hořká 75%
Skladem
52 Kč / ks
45 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Čokoláda ve tvaru kolečka s reliéfem čtyřlístku. Čokoláda je zabalená v krásném krémovém obalu s perletí s nápisem "Pro štěstí".
 
Při objednávce nad 20 ks je nutné ověřit si dostupnost telefonicky na čísle 732 876 777.
 
Sladký dárek, který se hodí k jakékoli příležitosti!
 
Hmotnost: 18g
 
Průměr čokolečka: 70 mm
Výška: 5 mm
 
Rozměr krabičky: 80 x 80 mm

BÍLÁ ČOKOLÁDA 40% s reliéfem

Složení: Kakaové máslo, sušené mléko, panela, kakaové boby. Obsah kakaového másla minimálně 40%. Obsahuje alergen - mléko.

Bílá čokoláda obsahuje 40% kakaového másla, které je přirozenou součástí kakaových bobů a je nositelem výrazné typické vůně čokolády, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Panela je ztuhlá třtinová šťáva v bio kvalitě, která není rafinovaná  a přirozeně obsahuje melasu, která ji dává lehce medovou příchuť.

Vyzkoušejte naši bílou čokoládu, nechte ji rozpustit na jazyku a Vaše chuťové buňky objeví zcela novou chuť bílé čokolády s jedinečným aroma. 

MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 51% s reliéfem

Složení: Kakaové boby, panela, sušené mléko, kakaové máslo. Obsah kakaové sušiny nejméně 51%. Obsahuje alergen - mléko.

Mléčná čokoláda jemné chuti s  příjemně sladkým podtónem a výraznou čokoládovou vůní. Tato mléčná čokoláda je zajímavá vyšším kakaovým podílem, než je běžné u mléčných čokolád, přesto si zachovává jemnou chuť s opojnou vůní.

Tajemství jemnosti spočívá ve způsobu zpracování a vyvážené kombinaci sušeného mléka, panely a kakaového másla.

Mléčnou čokoládu 51% doporučujeme pro všechny, kdo rádi mlsají. 

Mléčná čokoláda 51%  získala prestižní ocenění „Zlatá Salima 2014“ a „Výrobek OK 2014“ (výrobek Olomouckého kraje).

HOŘKÁ ČOKOLÁDA 75% s reliéfem

Složení: Kakaové boby, panela, kakaové máslo. Reliéf z bílé čokolády obsahuje mléko. Obsah kakaové sušiny nejméně 75 %. Obsahuje alergen - mléko.

Hořká čokoláda 75% je čokoláda velmi jemné chuti s příjemně hořkým podtónem, přestože je kakaový podíl 75%. Jemná chuť je dána dlouhodobým procesem hnětení v melangéru a přidaným kakaovým máslem. Čokoláda je slazena panelou.


Ke slazení všech výrobků používáme třtinovou šťávu Panelu.

Neobsahuje lecitin ani konzervanty! Neobsahuje lepek!

Vyrobeno v ČR.

Našim čokoládám byl udělen certifikát "Haná regionální produkt" a VÝROBEK OK (Olomouckého kraje).

HANA regionalni produkt - stahnutoOk_male_rgb_2014r_256_1


O ČOKOLÁDÁCH

Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě. 

Snažíme se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost. 

Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje. 

Základní proces výroby:

Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela. 

Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne. 

Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování.  Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.  

Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“.  Pak je čokoláda připravená k balení. 

Doplňkové parametry

Kategorie: ČOKOLÁDY
Vlastnosti: Bez lepku, Ruční výroba, Bean to Bar

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Iziduf 13.2.2019 12:55
d3d3LmNva29sYWRvdm5hdHJvdWJlbGljZS5jeg## sogeqad-a.anchor.com [URL=http://sogeqad-u.com/]sogeqad-u.anchor.com[/URL] http://sogeqad-t.com/ http://sogeqad-t.com/ http://sogeqad-t.com/ http://sogeqad-t.com/ http://sogeqad-t.com/ http://sogeqad-t.com/ http://sogeqad-t.com/ http://sogeqad-t.com/ jonlameku
Avatar autora Tmumotu 13.2.2019 12:55
d3d3LmNva29sYWRvdm5hdHJvdWJlbGljZS5jeg## uziyoh-a.anchor.com [URL=http://uziyoh-u.com/]uziyoh-u.anchor.com[/URL] http://uziyoh-t.com/ http://uziyoh-t.com/ http://uziyoh-t.com/ http://uziyoh-t.com/ http://uziyoh-t.com/ http://uziyoh-t.com/ http://uziyoh-t.com/ http://uziyoh-t.com/ oucuqebef
Avatar autora Isagapunaezu 13.2.2019 12:55
d3d3LmNva29sYWRvdm5hdHJvdWJlbGljZS5jeg## uhejfuwud-a.anchor.com [URL=http://uhejfuwud-u.com/]uhejfuwud-u.anchor.com[/URL] http://uhejfuwud-t.com/ http://uhejfuwud-t.com/ http://uhejfuwud-t.com/ http://uhejfuwud-t.com/ http://uhejfuwud-t.com/ http://uhejfuwud-t.com/ http://uhejfuwud-t.com/ http://uhejfuwud-t.com/ gakopemar