Kakaové máslo natural, dóza 500g, Čokoládovna Troubelice

387 Kč / ks 337 Kč bez DPH
Skladem

Kakaové máslo má velice jemnou čokoládovou vůni.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo.  

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Lze ho použít také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění. 

Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). 

Má velice jemnou čokoládovou vůni. 

POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.


Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota  3700 kJ (899 kcal)
tuky   99,81 g
     z toho: nasycené mastné kyseliny   59,48 g
sacharidy    0,2 g
     z toho: cukry    <0,40 g
bílkoviny   <0,20 g
sůl   <0,005 g
 

Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kakaové máslo
Hmotnost: 0.5 kg
Vlastnosti: Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: