UPOZORNĚNÍ: VLIVEM VYSOKÝCH TEPLOT SE MŮŽE ODESLÁNÍ VAŠÍ OBJEDNÁVKY POZDRŽET. POKUD SI PŘEJETE ODESLAT ZÁSILKU NA VLASTNÍ RIZIKO, NAPIŠTE TO PROSÍM DO POZNÁMKY. V HORKÝCH DNECH NEDOPORUČUJEME ZASÍLAT DO BOXŮ!

Čokoláda bílá 40% s GUARANOU, 45 g, Čokoládovna Troubelice

97 Kč / ks 86,60 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Čokoláda s guaranou spojuje chuť čokolády a „zázračné“ rostliny z brazilského pralesa – guarany. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoláda bílá 40% s GUARANOU, 45g 

Ve spolupráci s firmou GUARANAPLUS jsme vytvořili kolekci čokolád s guaranou.  

Tentokrát jsme snoubili chuť čokolády a „zázračné“ rostliny z brazilského pralesa – guarany. 

Guarana je známá jako přírodní zdroj energie. Má stimulační účinky na vytrvalost a je prostředkem potlačujícím fyzickou únavu. Zvyšuje intelektuální výkon, koncentraci a schopnost učení se.  Kromě toho má i spoustu jiných účinků… Více na www.guaranaplus.cz

Spojením čokolády z Hané a guarany vznikly originální čokolády lahodných chutí.

Tyto čokolády doporučujeme studentům, řidičům a všem, kdo mají tzv. duševně náročnou práci. Stejně tak jsou tyto čokolády vhodné pro lidi, kteří se věnují sportu aktivně nebo pasivně, případně mají jinou fyzickou zátěž. 

Složení: Kakaové máslo, sušené mléko, panela, guarana.

Bílá čokoláda obsahuje 40% kakaového másla, které je přirozenou součástí kakaových bobů a je nositelem výrazné typické vůně čokolády, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Panela je ztuhlá třtinová šťáva v bio kvalitě, která není rafinovaná  a přirozeně obsahuje melasu, která ji dává lehce medovou příchuť.

Bílá čokoláda s guaranou je velmi jemná čokoláda lahodné chuti. Tato čokoláda je vhodná i pro děti, je sladká s příjemným podtónem chuti guarany. 

Vyzkoušejte naši bílou čokoládu, nechte ji rozpustit na jazyku a Vaše chuťové buňky objeví zcela novou chuť bílé čokolády s jedinečným aroma. 

Neobsahuje lecitin ani konzervanty! Neobsahuje LEPEK.

 

ořez bobík 300x300


O čokoládách

Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál.   Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě. 

Snažíme se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost. 

Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje. 

Základní proces výroby:

Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela. 

Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne. 

Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování.  Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.  

Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“.  Pak je čokoláda připravená k balení. 

Neobsahuje lecitin ani konzervanty! Neobsahuje LEPEK.
Hmotnost: 45g

Vyrobeno v ČR.

ořez bobík 300x300

    
Našim čokoládám byl udělen certifikát  HANÁ regionální produkt a VÝROBEK OK.

 HANA regionalni produkt - stahnuto    Ok_male_rgb_2014r_256_1

 

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: ČOKOLÁDY
EAN: 1007838304897
Druh čokolády: bílá
Hmotnost: 45 g
Vlastnosti: Bez lepku, Ruční výroba, Bean to Bar
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

UPOZORNĚNÍ!

Platby BANKOVNÍM PŘEVODEM, přijaté na náš účet po 25.8., budou postupně zpracovávány až od 4.9. 2025.
Pokud na objednávku spěcháte, uhraďte prosím online přes GOPAY bránu nebo zvolte DOBÍRKU.

Děkujeme za pochopení.