Teplá čokoláda hořká, Čokoládovna Troubelice

od 105 Kč / ks od 91 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Připravte si kvalitní teplou čokoládu v pohodlí domova. 

Detailní informace

Hmotnost: 100g
Skladem
105 Kč / ks
91 Kč bez DPH
Hmotnost: 200g
Skladem
210 Kč / ks
183 Kč bez DPH
Hmotnost: 500g
Skladem
507 Kč / ks
441 Kč bez DPH
Hmotnost: 1 kg
Skladem
987 Kč / ks
858 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Připravte si teplou čokoládu do hrnečku v pohodlí domova. Čokoláda je nastrouhaná na hoblinky, stačí ji jen rozpustit a užít si nevšední zážitek s chutnou kvalitní čokoládou bez přídatných látek.
 
Naše teplá hořká čokoláda získala ocenění ZLATÁ SALIMA 2016.
 
Nejedná se o horkou čokoládu z prášku!
 
Složení: kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva Panela Bio, kakaový podíl minimálně 60%.
  •  bez lepku 
  •  vegan
Návod k přípravě:
1. způsob: Čokoládu zalijeme horkou vodou v doporučeném poměru a pečlivě ji rozmícháme metličkou..
2. způsob: Čokoládu je možné nahřát ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout 48°C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme teplou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin.

100g čokolády a 50-75 ml vody (dle požadované hustoty)
100g čokolády = cca 2 porce
 

Výživové údaje na 100 g:

 Energetická hodnota   2140 kJ (513 kcal)
 tuky   30,92 g
     z toho: nasycené mastné kyseliny   18,59 g
sacharidy   43 g
     z toho: cukry   25,12 g
vláknina 12,8 g
bílkoviny   9,36 g
sůl            0,082 g
Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku
 

Ve dnech 17. - 20. 2. 2016 jsme se zúčastnili veletrhu Salima 2016 v Brně, kde jsme získali ocenění ZLATÁ SALIMA 2016 za tento náš produkt: teplá hořká čokoláda.
V roce 2014 jsme toto ocenění získali také, tentokrát za naši mléčnou čokoládu 51%.

zlatá salima - teplá hořká čokoláda 772x

Doplňkové parametry

Kategorie: ČOKOLÁDY
Vlastnosti: Bez lepku

Příprava teplé čokolády do hrníčku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: