UPOZORNĚNÍ: VLIVEM VYSOKÝCH TEPLOT SE MŮŽE ODESLÁNÍ VAŠÍ OBJEDNÁVKY POZDRŽET. POKUD SI PŘEJETE ODESLAT ZÁSILKU NA VLASTNÍ RIZIKO, NAPIŠTE TO PROSÍM DO POZNÁMKY. V HORKÝCH DNECH NEDOPORUČUJEME ZASÍLAT DO BOXŮ!

Čokoládové srdce s lískovými ořechy v dřevěné kazetě, 170g

od 539 Kč / ks od 481,30 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Čokoládové srdce s lískovými ořechy v dárkové dřevěné kazetě. 

Detailní informace

Varianta: mléčná 51%
Skladem EAN: 1007838322709
539 Kč / ks
481,30 Kč bez DPH
Varianta: hořká 75%
Skladem EAN: 1007838322716
539 Kč / ks
481,30 Kč bez DPH
Vlastní grafika na víku: mléčná 51% (text uveďte do poznámky)
Vyrobíme do týdne. EAN: 1007838322723
589 Kč / ks
525,90 Kč bez DPH
Vlastní grafika na víku: hořká 75% (text uveďte do poznámky)
Vyrobíme do týdne. EAN: 1007838322730
589 Kč / ks
525,90 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Čokoládové srdce sypané celými lískovými ořechy v krásné dárkové dřevěné kazetě s motivem srdce. 

Možnost gravírování krátkého vlastního textu na víko (za příplatek).

Kazeta obsahuje:

  • 170g čokoládové srdce sypané lískovými ořechy
  • 5g čokoládové kolečko s reliéfem "Pro Tebe"

Čokolády jsou baleny v průhledném PP sáčku. 

Kazeta je ovázána barevnou papírovou stuhou. 

Možnost vlastní grafiky na víku:

Pokud si přejete vygravírovat krátký text na víko (cca 1-5 slov), zvolte variantu s vlastní grafikou a text zadejte do poznámky u produktu. Vlastní text je umístěn v pravém spodním rohu víka.

Při zakázkové výrobě je nutná platba předem na bankovní účet nebo online platební kartou.

Varianty:

  • Mléčná čokoláda 51% s lískovými ořechy

Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, panela, sušené mléko, lískový ořechy minimálně 25%. Obsah kakaové sušiny nejméně 51%. Obsahuje alergen: mléko, lískové ořechy. 

  • Hořká čokoláda 75% s lískovými ořechy

Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, panela, lískový ořechy minimálně 25%. Obsah kakaové sušiny nejméně 75%. Obsahuje alergen: lískové ořechy. 

Hmotnost čokolády: 170g + 5g 

Rozměr dřevěné kazety: 230x176x27 mm

  • Bez lepku.
  • Neobsahuje lecitin ani konzervanty.
  • Ruční výroba z ekvádorských kakaových bobů.

Tento produkt nenabízíme velkoobchodně.


O ČOKOLÁDÁCH

Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě. 

Snažíme se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost. 

Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje. 

Základní proces výroby:

Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela. 

Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne. 

Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování.  Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.  

Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“.  Pak je čokoláda připravená k balení. 


 

Vyrobeno v ČR.

Doplňkové parametry

Kategorie: ČOKOLÁDY
Druh čokolády: mléčná, hořká
Hmotnost: 170 g
Vlastnosti: Bez lepku, Ruční výroba, Bean to Bar, Zakázková výroba

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

UPOZORNĚNÍ!

Platby BANKOVNÍM PŘEVODEM, přijaté na náš účet po 25.8., budou postupně zpracovávány až od 4.9. 2025.
Pokud na objednávku spěcháte, uhraďte prosím online přes GOPAY bránu nebo zvolte DOBÍRKU.

Děkujeme za pochopení.