• 1 z 2
 

Kakaový prášek natural BIO 10/12 - pytel

 

Kakaový prášek  z nepražených ekvádorských kakaových bobů v RAW kvalitě se sníženým obsahem tuku.

Plánovaný termín naskladnění: cca polovina dubna 2020.

od 1 724 Kč / ks
od 1 499 Kč / ks bez DPH
Značka Čokoládovna Troubelice
Kategorie GASTRO BALENÍ
Zvolte variantu
Kakaový prášek natural  BIO 10/12 - pytel Kód produktu KPNB105 Hmotnost: 5 kg Momentálně nedostupné 1 724 Kč / ks
1 499 Kč bez DPH
Kakaový prášek natural  BIO 10/12 - pytel Kód produktu KPNB1025 Hmotnost: 25 kg Momentálně nedostupné 8 151 Kč / ks
7 088 Kč bez DPH
 

KAKAOVÝ PRÁŠEK NATURAL BIO (10/12) SE SNÍŽENÝM OBSAHEM TUKU  

Ekvádorské kakao je označováno za jedno z nejkvalitnějších, má výjimečnou chuť i aroma.

Je vyrobeno z NEPRAŽENÝCH ekvádorských kakaových bobů (odrůda Arriba Nacional) v RAW kvalitě. Obsahuje minimálně 10% kakaového másla. Nepražené kakao lze použít na pečení nebo do mléka k přípravě nápoje.

Plánovaný termín naskladnění: cca polovina dubna 2020.

Nejedná se o holandské kakao, které je alkalizované (při této metodě se snižuje obsah zdraví prospěšných flavonoidů, které mají antioxidační účinek).

Kakaový prášek BIO vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a zbytek hmoty, která zůstane, je tzv. kakaový koláč (torta, cocoa cake), který obsahuje cca 10 až 12 % kakaového másla. Po rozemletí "koláče" vzniká kakaový prášek. 

POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.


Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota  1450 kJ (349 kcal)
tuky   13,10 g
     z toho: nasycené mastné kyseliny 7,86 g
sacharidy    14,6 g
     z toho: cukry    0,45 g
vláknina 37,2 g
bílkoviny  24,65 g
sůl   0,047 g

 

Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.


Balení:

* 5 kg
* 25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.