Čokoládové srdce s višněmi v dřevěné kazetě, 200g

Novinka
od 595 Kč / ks od 531,30 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Čokoládové srdce sypané sušenými višněmi v dárkové dřevěné kazetě. 

Detailní informace

Varianta: mléčná 51%
Skladem
595 Kč / ks
531,30 Kč bez DPH
Varianta: hořká 75%
Skladem
595 Kč / ks
531,30 Kč bez DPH
Vlastní grafika na víku: mléčná 51% (text uveďte do poznámky)
Vyrobíme do týdne.
645 Kč / ks
575,90 Kč bez DPH
Vlastní grafika na víku: hořká 75% (text uveďte do poznámky)
Vyrobíme do týdne.
645 Kč / ks
575,90 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Čokoládové srdce sypané sušenými višněmi v krásné dárkové dřevěné kazetě s motivem "strom života".

Možnost gravírování krátkého vlastního textu na víko (za příplatek).

Kazeta obsahuje:

  • 200g čokoládové srdce sypané sušenými višněmi
  • 5g čokoládové kolečko s reliéfem "Pro Tebe"

Čokolády jsou baleny v průhledném PP sáčku. 

Kazeta je ovázána růžovou nebo hnědou papírovou stuhou. Do poznámky u produktu můžete uvést, kterou barvu mašle preferujete. V opačném případě bude barva stuhy vybrána náhodně.

Možnost vlastní grafiky na víku:

Pokud si přejete vygravírovat krátký text na víko (cca 1-5 slov), zvolte variantu s vlastní grafikou a text zadejte do poznámky u produktu. Vlastní text je umístěn v pravém spodním rohu víka.

Varianty:

  • Mléčná čokoláda 51% s višněmi

Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, panela, sušené mléko, sušené višně minimálně 8%. Obsah kakaové sušiny nejméně 51%.

  • Hořká čokoláda 75% s višněmi

Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, panela, sušené višně minimálně 8%. Obsah kakaové sušiny nejméně 75%.

Hmotnost čokolády: 200g + 5g 

Rozměr dřevěné kazety: 230x176x27 mm

  • Bez lepku.
  • Neobsahuje lecitin ani konzervanty.
  • Ruční výroba z ekvádorských kakaových bobů.

Tento produkt nenabízíme velkoobchodně.


O ČOKOLÁDÁCH

Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě. 

Snažíme se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost. 

Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje. 

Základní proces výroby:

Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela. 

Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne. 

Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování.  Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.  

Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“.  Pak je čokoláda připravená k balení. 


 

Vyrobeno v ČR.

Doplňkové parametry

Kategorie: E-SHOP
Druh čokolády: mléčná, hořká
Hmotnost: 200 g
Vlastnosti: Bez lepku, Ruční výroba, Bean to Bar, Zakázková výroba

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: