OMLOUVÁME SE ZA DOČASNÝ VÝPADEK PLATEBNÍ BRÁNY GOPAY.

Dřevěná kazeta s čokoládou - vlastní svatební motiv

940 Kč / ks 839,30 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Dřevěná dárková kazeta s vlastním motivem na víku a svatební čokoládou uvnitř.

Detailní informace

Druh čokolády: Mléčná 51%, Varianta obalu: Bílá perleť prstýnky
Na dotaz
940 Kč / ks
839,30 Kč bez DPH
Druh čokolády: Mléčná 51%, Varianta obalu: Růžová perleť srdce
Na dotaz
940 Kč / ks
839,30 Kč bez DPH
Druh čokolády: Hořká 75%, Varianta obalu: Bílá perleť prstýnky
Na dotaz
940 Kč / ks
839,30 Kč bez DPH
Druh čokolády: Hořká 75%, Varianta obalu: Krémová perleť srdíčka
Na dotaz
940 Kč / ks
839,30 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Ručně vyrobená dřevěná kazeta se svatebním motivem na víku dle vašeho přání je krásným svatebním dárkem, který osladí společný život.
Na víku kazety může být obrázek, fotografie, text dle vašeho přání (gravírovaní nebo barevný tisk).
Pozn.: v případě gravírování je nutné poslat obrázek - grafiku v linkách (v PDF v křivkách).
 
Kazeta obsahuje:
  • 1 ks čokolády 120 g ve svatebním perleťovém obalu. Můžete si vybrat ze tří variant obalu a ze dvou druhů čokolád (mléčná 51%, hořká 75%).
  • 4 ks čokoládových koleček s reliéfem (2x bílá, 1x mléčná, 1x hořká)
  • 6 ks kakaových bobů
Fotografii či obrázek, který chcete umístit na víko kazety, nahrajte pomocí tlačítka "Vybrat přílohu" u variant produktu a do poznámky uveďte text, který má být uveden na kazetě. Můžete dopsat také termín, do kdy potřebujete kazetu vyrobit a případné další požadavky. 
 
Standardní doba výroby je 2- 4 týdny. 
 
Při zakázkové výrobě je nutná platba předem na bankovní účet nebo online platební kartou.
 
Čokoláda je zabalena ve svatební perleťovém obalu. Můžete si vybrat z následujících variant - vložte do košíku přímo variantu obalu a druh čokolády:
 

Coko_svatebni_jednotlive_VIII_T_1024x768Coko_svatebni_jednotlive_VI_T_1024x768Coko_svatebni_jednotlive_XI_T_1024x768_1

 Do obalu je vždy zabalena čokoláda se svatebním reliéfem.

Rozměr kazety: 329x188x20 mm

Tento produkt nenabízíme velkoobchodně.

V případě poptávky zakázkové výroby pro firmu nás prosím kontaktujte na mail: marketing@cokoladovnatroubelice.cz.

MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 51% s reliéfem

Složení: Kakaové boby, panela, sušené mléko, kakaové máslo. Obsah kakaové sušiny nejméně 51%. Obsahuje alergen - mléko.

Mléčná čokoláda jemné chuti s  příjemně sladkým podtónem a výraznou čokoládovou vůní. Tato mléčná čokoláda je zajímavá vyšším kakaovým podílem, než je běžné u mléčných čokolád, přesto si zachovává jemnou chuť s opojnou vůní.

Tajemství jemnosti spočívá ve způsobu zpracování a vyvážené kombinaci sušeného mléka, panely a kakaového másla.

Mléčnou čokoládu 51% doporučujeme pro všechny, kdo rádi mlsají. 

Mléčná čokoláda 51%  získala prestižní ocenění „Zlatá Salima 2014“ a „Výrobek OK 2014“ (výrobek Olomouckého kraje).

HOŘKÁ ČOKOLÁDA 75% s reliéfem

Složení: Kakaové boby, panela, kakaové máslo. Reliéf z bílé čokolády obsahuje mléko. Obsah kakaové sušiny nejméně 75 %. Obsahuje alergen - mléko.

Hořká čokoláda 75% je čokoláda velmi jemné chuti s příjemně hořkým podtónem, přestože je kakaový podíl 75%. Jemná chuť je dána dlouhodobým procesem hnětení v melanžéru a přidaným kakaovým máslem. Čokoláda je slazena panelou. 


O ČOKOLÁDÁCH

Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě. 

Snažíme se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost. 

Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje. 

Základní proces výroby:

Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela. 

Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne. 

Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování.  Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.  

Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“.  Pak je čokoláda připravená k balení. 


  • Ke slazení všech výrobků používáme třtinovou šťávu Panelu.
  • Neobsahuje lecitin ani konzervanty!
  • Neobsahuje lepek!

Vyrobeno v ČR.

Našim čokoládám byl udělen certifikát "Haná regionální produkt" a výrobek OK (olomouckého kraje).

 HANA regionalni produkt - stahnuto    Ok_male_rgb_2014r_256

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: