OMLOUVÁME SE ZA DOČASNÝ VÝPADEK PLATEBNÍ BRÁNY GOPAY.

Dřevěná kazeta s čokoládou - svatební, Čokoládovna Troubelice

890 Kč / ks 794,60 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Dřevěná kazeta s gravírovaným svatebním motivem a lahodnou čokoládou uvnitř.

Detailní informace

Druh čokolády: Mléčná 51%, Varianta obalu: Bílá perleť prstýnky
Skladem
890 Kč / ks
794,60 Kč bez DPH
Druh čokolády: Mléčná 51%, Varianta obalu: Růžová perleť srdíčka
Skladem
890 Kč / ks
794,60 Kč bez DPH
Druh čokolády: Hořká 75%, Varianta obalu: Bílá perleť prstýnky
Skladem
890 Kč / ks
794,60 Kč bez DPH
Druh čokolády: Hořká 75%, Varianta obalu: Krémová perleť srdíčka
Skladem
890 Kč / ks
794,60 Kč bez DPH
Druh čokolády: Hořká 75%, Varianta obalu: Růžová perleť srdíčka
Skladem
890 Kč / ks
794,60 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Ručně vyrobené dřevěná kazeta s gravírovaným svatebním motivem na víku a 120g čokoládou uvnitř. Krásný dárek pro novomanžele, který jim osladí společný život.

Kazeta obsahuje:

  • 1 ks čokolády 120 g s reliéfem prstýnků - na výběr ze dvou druhů čokolád (mléčná 51%, hořká 75%) a z několika variant svatebních obalů
  • 4 ks čokoládových koleček
  • 6 ks kakaových bobů

Rozměr kazety: 329x188x20 mm

Obal na 120g čokoládu si můžete vybrat z následujících variant:
 

1. Perleť bílá prstýnky:

bílá prstýnky

 

2. Perleť růžová srdíčka:

růžová srdíčka

 

3. Perleť krémová srdíčka:

béžová srdíčka

 

Na čokoládě je reliéf s prstýnky: 

čokoláda svatební nová 1024px


MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 51%

Složení: Kakaové boby, kakaová hmota, kakaové máslo, panela, sušené mléko. Obsah kakaové sušiny nejméně 51%.

Mléčná čokoláda jemné chuti s  příjemně sladkým podtónem a výraznou čokoládovou vůní. Tato mléčná čokoláda je zajímavá vyšším kakaovým podílem, než je běžné u mléčných čokolád, přesto si zachovává jemnou chuť s opojnou vůní.

Tajemství jemnosti spočívá ve způsobu zpracování a vyvážené kombinaci sušeného mléka, panely a kakaového másla.

Mléčnou čokoládu 51% doporučujeme pro všechny, kdo rádi mlsají. 

Mléčná čokoláda 51%  získala prestižní ocenění „Zlatá Salima 2014“ a „Výrobek OK 2014“ (výrobek Olomouckého kraje).

HOŘKÁ ČOKOLÁDA 75%

Složení: Kakaové boby, kakaová hmota, kakaové máslo, panela. Obsah kakaové sušiny nejméně 75%.

Hořká čokoláda 75% je čokoláda velmi jemné chuti s příjemně hořkým podtónem, přestože je kakaový podíl 75%. Jemná chuť je dána dlouhodobým procesem hnětení v melangéru a přidaným kakaovým máslem, které čokoládě navíc dodává i  čoko“ vůni.

Čokoláda je slazena panelou, která doladí konečnou lahodnou sladkou chuť.

Tato čokoláda je vhodná pro milovníky sladších chutí. 
 

O ČOKOLÁDÁCH

Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě. 

Snažíme se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost. 

Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje. 

Základní proces výroby:

Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela. 

Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne. 

Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování.  Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.  

Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“.  Pak je čokoláda připravená k balení. 


Ke slazení všech výrobků používáme třtinovou šťávu Panelu.

Neobsahuje lecitin ani konzervanty! Neobsahuje lepek!

Vyrobeno v ČR.

Našim čokoládám byl udělen certifikát "Haná regionální produkt" a výrobek OK (olomouckého kraje).

 HANA regionalni produkt - stahnuto    

Doplňkové parametry

Kategorie: Dřevěné kazety s čokoládou
Vlastnosti: Bez lepku, Ruční výroba, Bean to Bar

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: