Novinka Efekt lupa
  • 1 z 3
 

Čokoláda SVATBA - perleť mentolová motýlci, 120g

 

Čokoláda s reliéfem v krásném perleťovém svatebním obalu.

260 Kč / ks
226 Kč / ks bez DPH
Značka Čokoládovna Troubelice
Kategorie Čokolády
Zvolte variantu
Kód produktu 1288 Varianta: mléčná 51% Skladem 260 Kč / ks
226 Kč bez DPH
   
Kód produktu 1289 Varianta: hořká 75% Skladem 260 Kč / ks
226 Kč bez DPH
   
 

ČOKOLÁDA SVATBA - perleť mentolová motýlci, 120 G

Vhodné jako dárek pro NOVOMANŽELE

Krásný perleťový mentolový obal s motýlky vypálenými laserem a textem: "Přejeme Vám sladký život "

Naše čokolády jsou vyrobeny v Česku ručně, z těch nejlepších ekvádorských kakaových surovin, podle našich vlastních receptur (od mletých kakaových bobů, až po tabulku čokolády).

Na čokoládě je svatební reliéf s prstýnky a srdíčky - viz foto. 
svatební forma nová
Na přání  můžeme vyrobit čokoládu i obal s vlastní grafikou.
V případě zájmu nás prosím kontaktujte na info@cokoladovnatroubelice.cz 


 svatební čoko - zakázková


 

MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 51%

Složení: Kakaové boby, kakaová hmota, kakaové máslo, panela, sušené mléko. Obsah kakaové sušiny nejméně 51%.

Mléčná čokoláda jemné chuti s  příjemně sladkým podtónem a výraznou čokoládovou vůní. Tato mléčná čokoláda je zajímavá vyšším kakaovým podílem, než je běžné u mléčných čokolád, přesto si zachovává jemnou chuť s opojnou vůní.

Tajemství jemnosti spočívá ve způsobu zpracování a vyvážené kombinaci sušeného mléka, panely a kakaového másla.

Mléčnou čokoládu 51% doporučujeme pro všechny, kdo rádi mlsají. 

Mléčná čokoláda 51%  získala prestižní ocenění „Zlatá Salima 2014“ a „Výrobek OK 2014“ (výrobek Olomouckého kraje).

HOŘKÁ ČOKOLÁDA 75%

Složení: Kakaové boby, kakaová hmota, kakaové máslo, panela. Obsah kakaové sušiny nejméně 75%.

Hořká čokoláda 75% je čokoláda velmi jemné chuti s příjemně hořkým podtónem, přestože je kakaový podíl 75%. Jemná chuť je dána dlouhodobým procesem hnětení v melangéru a přidaným kakaovým máslem, které čokoládě navíc dodává i  čoko“ vůni.

Čokoláda je slazena panelou, která doladí konečnou lahodnou sladkou chuť.

Tato čokoláda je vhodná pro milovníky sladších chutí. 


Ke slazení všech výrobků používáme třtinovou šťávu Panelu.

Neobsahuje lecitin ani konzervanty! Neobsahuje lepek!

Vyrobeno v ČR.

Našim čokoládám byl udělen certifikát "ČESKÝ VÝROBEK" a "Haná regionální produkt" a výrobek OK (olomouckého kraje).

V nabídce:

* 75% hořká
* 51% mléčná

Hmotnost: 120g

Rozměr čokolády: 123x180x10 mm


O ČOKOLÁDÁCH

Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě. 

Snažíme se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost. 

Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje. 

Základní proces výroby:

Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela. 

Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne. 

Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování.  Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.  

Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“.  Pak je čokoláda připravená k balení. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.