Čokoládové zlomky

Čokoláda je vhodná pro alergiky a nebo pro výrobce (cukráře) k dalšímu zpracování. 

Čokoláda není temperovaná, což je proces zahřívání a následně chlazení, proto není lesklá a křupavá (jako tabulková čokoláda) a proto také neobsahuje žádné "stopy", jelikož neprošla temperovacím strojem (ve kterém mohou zůstat stopy mléka).

ČOKOLÁDA NEOBSAHUJE STOPY MLÉKA ANI OŘECHŮ.

 
115
116411151164
Značky

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem

     
  • Hořká čokoláda 75%, zlomky Kód: HCZ75100
    Skladem

    Zlomky čokolády, které neprošly temperací, vhodné pro další zpracování nebo k přímé spotřebě.

    od 100 Kč bez DPH
    od 115 Kč / ks
    Výrobce: Čokoládovna Troubelice
  • Hořká čokoláda 83%, zlomky Kód: HCZ83100
    Skladem

    Zlomky čokolády, které neprošly temperací, vhodné pro další zpracování nebo k přímé spotřebě.

    od 100 Kč bez DPH
    od 115 Kč / ks
    Výrobce: Čokoládovna Troubelice
  • Hořká čokoláda 100%, zlomky Kód: HCZ100100
    Skladem

    Zlomky čokolády, které neprošly temperací, vhodné pro další zpracování nebo k přímé spotřebě.

    od 108 Kč bez DPH
    od 124 Kč / ks
    Výrobce: Čokoládovna Troubelice

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.