• 1 z 3
 

Marakuja 400g (mučenka)

64 hodnocení
 

Koncentrát na přípravu džusu z tropického ovoce marakuja (mučenka).

Dostupnost Skladem
185 Kč / ks
161 Kč / ks bez DPH
   
Kód produktu M
Výrobce Čokoládovna Troubelice
Kategorie Marakuja
 

MARAKUJOVÝ 100% KONCENTRÁT NA PŘÍPRAVU DŽUSU

Z tropického ovoce MARAKUJA - MUČENKA. Marakujový koncentrát je čistě přírodní bez obsahu chemických látek. Marakujový koncentrát neobsahuje žádný přidaný cukr, nicméně jedná se o ovoce a to přirozeně obsahuje sacharidy viz tabulka výživových hodnot níže. 
 
Použití: jako ochucovadlo např. při pečení, do nápojù a čajù (místo citrónu) nebo koncentrát smícháme s vodou, podle chuti přidáme Panelu = osvěžující nápoj - džus.
 
Marakuja je jedním z typických plodů Ekvádoru, jehož šťáva se používá v domácnostech a restauracích. Pěstuje se především v tropech. Džusy jsou oblíbené  pro jejich silnou vůni a typickou chuť. 
Marakuja je bohatá na vitaminy A, B a C. 
 
Na výrobu 1 litru marakujového koncentrátu je zapotřebí 15 až 20 kg ovoce.
 
Způsob přípravy:  doporučené ředění je 1:50
 
V jednom litru vody rozmícháme nebo rozmixujeme podle chuti dvě polévkové lžíce koncentrátu (20 ml) a 2-4 lžíce cukru (Panely).
 
Další použití: na  dochucení jogurtů, ovocných kompotů, zmrzlin, ovocných šťáv, čajů, k míchání alkoholických i nealkoholických koktejlů.

Hotový nápoj vždy před konzumací promíchejte a ihned spotřebujte. Skladujte v původním obalu. V chladničce při teplotě 0 až 5°C po dobu 2 měsíců. V mrazícím boxu při teplotě -18°C po dobu 1 roku.
 
Balení:
 * 400 g - koncentrát k uchování v chladničce
 
                                                                Energetická tabulka
Průměrné výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 681 kJ (160 kcal)
Bílkoviny 3,24 g
Sacharidy 36,4 g
z toho cukry 36,13 g
Tuky 0,2 g
Vláknina 1,63 g
Sůl 0,098 g
Sůl je v potravině obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

 

Marakuju NEnabízíme velkoobchodně!

Hmotnost 0.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.