• 1 z 2
 

Kakaový prášek natural 20/22 - pytel, Čokoládovna Troubelice

 

Kakaový prášek z nepražených ekvádorských kakaoých bobů v RAW kvalitě s 20-22% kakaového másla.

Termín naskladnění zatím nejsme schopni sdělit. 

od 1 724 Kč / ks
od 1 499 Kč / ks bez DPH
Značka Čokoládovna Troubelice
Kategorie GASTRO BALENÍ
Zvolte variantu
Kakaový prášek natural 20/22 - pytel, Čokoládovna Troubelice Kód produktu KPN205 Hmotnost: 5 kg Momentálně nedostupné 1 724 Kč / ks
1 499 Kč bez DPH
Kakaový prášek natural 20/22 - pytel, Čokoládovna Troubelice Kód produktu KPN2025 Hmotnost: 25 kg Momentálně nedostupné 8 151 Kč / ks
7 088 Kč bez DPH
 

KAKAOVÝ PRÁŠEK NATURAL 20/22 - Pytel 

S obsahem 20-22% kakaového másla, z jedinečných ekvádorských kakaových bobů - ekvádorské kakao.

Termín naskladnění zatím nejsme schopni sdělit. 

Ekvádorské kakao je označováno za jedno z nejkvalitnějších, má výjimečnou chuť i aroma Je vyrobeno z NEPRAŽENÝCH ekvádorských kakaových bobů (odrůda Arriba Nacional) v RAW kvalitě. Obsahuje 20-22% kakaového másla. Nepražené kakao lze použít na pečení nebo do mléka k přípravě nápoje.

Nejedná se o holandské kakao, které je alkalizované (při této metodě se snižuje obsah zdraví prospěšných flavonoidů, které mají antioxidační účinek).

Kakaový prášek vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a zbytek hmoty, která zůstane, je tzv. kakaový koláč (torta, cocoa cake), který obsahuje cca 20 až 22 % kakaového másla. Po rozemletí "koláče" vzniká kakaový prášek. 

POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st. 


Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota  1620 kJ (393 kcal)
tuky   20,3 g
     z toho: nasycené mastné kyseliny 12,44 g
sacharidy    10,9 g
     z toho: cukry    1,32 g
vláknina 39 g
bílkoviny  22,09 g
sůl   0,033 g
 
Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

 

Gastro balení:
* 5 kg
* 25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.