Kakaové máslo natural BIO - pytel, Čokoládovna Troubelice

od 4 841 Kč / ks od 4 210 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Kakaové máslo BIO má velice jemnou čokoládovou vůni.

Detailní informace

Hmotnost: 5 kg
Skladem
4 841 Kč / ks
4 210 Kč bez DPH
Hmotnost: 25 kg
Skladem
19 731 Kč / ks
17 157 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo.

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Kakaové máslo BIO lze použít na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění. 
Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). 
Má výraznou čokoládovou vůni. 
POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota  3700 kJ (899 kcal)
tuky   99,81 g
     z toho: nasycené mastné kyseliny   59,48 g
sacharidy    0,2 g
     z toho: cukry    <0,40 g
bílkoviny   <0,20 g
sůl   <0,005 g
 

Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.


BALENÍ: 

* 500 g 
* 1000 g 
* 5 kg a 25 kg
 karton

Doplňkové parametry

Kategorie: GASTRO BALENÍ
Vlastnosti: Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení