Dřevěná kazeta s čokoládou - vlastní svatební motiv, Čokoládovna Troubelice

od 910 Kč / ks od 791 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Ručně vyrobená dárková kazeta s vlastním motivem na víku kazety.

Detailní informace

Varianta obalu: Bílá perleť prstýnky, Druh čokolády: Mléčná 51%
Na dotaz
930 Kč / ks
809 Kč bez DPH
Varianta obalu: Bílá perleť prstýnky, Druh čokolády: Hořká 75%
Na dotaz
930 Kč / ks
809 Kč bez DPH
Varianta obalu: Krémová perleť srdíčka, Druh čokolády: Mléčná 51%
Na dotaz
930 Kč / ks
809 Kč bez DPH
Varianta obalu: Krémová perleť srdíčka, Druh čokolády: Hořká 75%
Na dotaz
930 Kč / ks
809 Kč bez DPH
Varianta obalu: Růžová srdíčka, Druh čokolády: Mléčná 51%
Na dotaz
910 Kč / ks
791 Kč bez DPH
Varianta obalu: Růžová srdíčka, Druh čokolády: Hořká 75%
Na dotaz
910 Kč / ks
791 Kč bez DPH
Varianta obalu: Béžová prstýnky, Druh čokolády: Mléčná 51%
Na dotaz
910 Kč / ks
791 Kč bez DPH
Varianta obalu: Béžová prstýnky, Druh čokolády: Hořká 75%
Na dotaz
910 Kč / ks
791 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Ručně vyrobená dřevěná kazeta se svatebním motivem na víku dle vašeho přání je krásným dárkem, který osladí společný život.
 
Kazeta obsahuje 1 ks čokolády 120 g - na výběr máte ze dvou druhů čokolád (mléčná 51%, hořká 75%) + 4 ks čokoládových koleček s reliéfem + 6 ks kakaových bobů.
 
Na víku kazety může být obrázek, fotografie, text dle vašeho přání.
Fotografii či obrázek, který chcete umístit na víko kazety, nahrajte pomocí tlačítka "Vybrat přílohu" u variant produktu a do poznámky uveďte text, který má být uveden na kazetě. Můžete dopsat také termín, do kdy potřebujete kazetu vyrobit a případné další požadavky. 
Standardní doba výroby je 2- 4 týdny. 
Při zakázkové výrobě je nutná platba předem na bankovní účet nebo online platební kartou.
 
Nejedná se o sériovou výrobu! Skládání, lepení a šroubování krabiček - vše je poctivá ruční práce, stejně tak, jako naše čokoládky. 
 

Je možné si vybrat obal na velkou čokoládu:

  • z našich svatebních obalů (v ceně) - vložte do košíku přímo variantu obalu (klasický, perleťový) a druh čokolády:

SVATEBNÍ OBALY názvy_DO KAZET NOVÉ_1

  • vlastní grafika na obalu (za příplatek) - fotka nebo přání, jakýkoli text. Příplatek za vlastní obal je 50 Kč. Za obal perleťový (barva: bílá, krémová, fialová, růžová, mentolová) je příplatek 70 Kč - u perleťového obalu je možný pouze vlastní text bez fotografie. Při zakázkové výrobě je nutná úhrada bankovním převodem předem. Po objednání prosím vyčkejte na ruční úpravu objednávky, kdy Vám navýšíme částku o příplatek za vlastní grafiku na obaluFotografii, obrázek nebo text, který chcete uvést na obal, nahrajte jako přílohu k produktu a do poznámky uveďte, že máte zájem o vlastní grafiku na obalu. 

Blanka MichalDo obalu je vždy zabalena čokoláda se svatebním reliéfem:

čokoláda svatební nová 1024px

Rozměr kazety: 
délka 327 mm
šířka 177 mm
výška 30 mm 

Tento produkt nenabízíme velkoobchodně.
V případě poptávky zakázkové výroby pro firmu nás prosím kontaktujte na mail: marketing@cokoladovnatroubelice.cz.

 
BÍLÁ ČOKOLÁDA 40% 

Složení: Kakaové máslo, sušené mléko, panela.

Bílá čokoláda obsahuje 40% kakaového másla, které je přirozenou součástí kakaových bobů a je nositelem výrazné typické vůně čokolády, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Panela je ztuhlá třtinová šťáva v bio kvalitě, která není rafinovaná  a přirozeně obsahuje melasu, která ji dává lehce medovou příchuť.

Vyzkoušejte naši bílou čokoládu, nechte ji rozpustit na jazyku a Vaše chuťové buňky objeví zcela novou chuť bílé čokolády s jedinečným aroma. 

 
MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 51%

Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, panela, sušené mléko. Obsah kakaové sušiny nejméně 51%.

Mléčná čokoláda jemné chuti s  příjemně sladkým podtónem a výraznou čokoládovou vůní. Tato mléčná čokoláda je zajímavá vyšším kakaovým podílem, než je běžné u mléčných čokolád, přesto si zachovává jemnou chuť s opojnou vůní.

Tajemství jemnosti spočívá ve způsobu zpracování a vyvážené kombinaci sušeného mléka, panely a kakaového másla.

Mléčnou čokoládu 51% doporučujeme pro všechny, kdo rádi mlsají. 

Mléčná čokoláda 51%  získala prestižní ocenění „Zlatá Salima 2014“ a „Výrobek OK 2014“ (výrobek Olomouckého kraje).

 
HOŘKÁ ČOKOLÁDA 75%

Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, panela. Obsah kakaové sušiny nejméně 75%.

Hořká čokoláda 75% je čokoláda velmi jemné chuti s příjemně hořkým podtónem, přestože je kakaový podíl 75%. Jemná chuť je dána dlouhodobým procesem hnětení v melangéru a přidaným kakaovým máslem, které čokoládě navíc dodává i  čoko“ vůni.

Čokoláda je slazena panelou, která doladí konečnou lahodnou sladkou chuť.

Tato čokoláda je vhodná pro milovníky sladších chutí. 

 
O ČOKOLÁDÁCH

Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě. 

Snažíme se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost. 

Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje. 

Základní proces výroby:

Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela. 

Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne. 

Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování.  Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.  

Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“.  Pak je čokoláda připravená k balení. 


  • Ke slazení všech výrobků používáme třtinovou šťávu Panelu.
  • Neobsahuje lecitin ani konzervanty!
  • Neobsahuje lepek!

Vyrobeno v ČR.

Našim čokoládám byl udělen certifikát "Haná regionální produkt" a výrobek OK (olomouckého kraje).

 HANA regionalni produkt - stahnuto    Ok_male_rgb_2014r_256

Doplňkové parametry

Kategorie: ČOKOLÁDY
Vlastnosti: Bez lepku, Ruční výroba, Bean to Bar, Zakázková výroba

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: