• 1 z 2
 

Kakaový prášek natural 10/12, Čokoládovna Troubelice

155 hodnocení
 

Kakaový prášek z nepražených ekvádorských kakaoých bobů v RAW kvalitě se sníženým obsahem tuku.

od 63 Kč
od 55 Kč / ks bez DPH
Výrobce Čokoládovna Troubelice
Kategorie Kakaový prášek
Zvolte variantu
Kakaový prášek natural 10/12, Čokoládovna Troubelice Kód produktu KPN10200 Hmotnost: 200g Skladem 63 Kč / ks
   
Kakaový prášek natural 10/12, Čokoládovna Troubelice Kód produktu KPN10500 Hmotnost: 500g Skladem 138 Kč / ks
   
Kakaový prášek natural 10/12, Čokoládovna Troubelice Kód produktu KPN101 Hmotnost: 1 kg Skladem 265 Kč / ks
   
 

KAKAOVÝ PRÁŠEK NATURAL (10/12) se sníženým obsahem tuku  

Ekvádorské kakao je označováno za jedno z nejkvalitnějších, má výjimečnou chuť i aroma. Je vyrobeno z NEPRAŽENÝCH ekvádorských kakaových bobů (odrůda Arriba Nacional) v RAW kvalitě. Obsahuje minimálně 10% kakaového másla.

Nepražené kakao lze použít na pečení nebo do mléka k přípravě nápoje.

Nejedná se o holandské kakao, které je alkalizované (při této metodě se snižuje obsah zdraví prospěšných flavonoidů, které mají antioxidační účinek).

Kakaový prášek vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a zbytek hmoty, která zůstane, je tzv. kakaový koláč (torta, cocoa cake), který obsahuje cca 10 až 12 % kakaového másla. Po rozemletí "koláče" vzniká kakaový prášek. 

POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.

kakaový prášek energ. tabulka JPG

Balení:

* 200 g 
* 500 g 
* 1 kg 

Gastro balení:

* 5 kg
* 25 kg

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Nutriční hodnoty 12.12.2016 20:49
Dobrý den, jaké jsou nutriční hodnoty tohoto výrobku (sacharidy, bílkoviny, tuky) na 100g? Nemohu je nikde najít. Děkuji
13.10.2015 21:04
Předpokládám, že když není uvedené, nejedná se o bio produkt či fair trade.
dotaz 2.3.2015 22:39
Dobrý den, lze kakaový prášek vzhledem k technologii výroby považovat za raw produkt? Tedy celkově při výrobě zachována teplota pod 50 stupňů? Děkuji za odpověď
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.